Monday, April 6, 2009

Percutian yang diluar perancangan tapi...PART II

Layan gambar dululah yer....
The room.



Complimentary 2 bottles of mineral water & 3 pcs apple.
The king size bed.
The bathroom.
The balcony.


The lobby, view at nite.(My princess admiring patung budak lelaki pegang penyu, as if nak lepaskan balik ke laut, then dalam tu ada sekeluarga penyu.)


Having breakfast @ Abdul & Charlie Cafe.
The food-oklah...

The beach.

Ada gua kecik bawah air terjun.
The other side of the cave.
The landscape.

Apa pendapat korang? Ok tak this place..?Kalau agak-agak nak try bercuti kat dalam KL...ataupun bercadang nak hanimun tapi tak tergamak nak tinggal anak lama-lama dan jauh-jauh, i would recommend this place, tak rugi...nice and cosy room....nice building....walking distance to shopping mall, malam-malam leh tengok wayang....then balik bilik hotel...kalau nak buat wayang pun tadak sapa ganggu....muahaha...kalau ada duit lebih leh ambik pakej massage or spa...2 hari 1 malam pun jadiklah, merasa duduk berdua ngan yang tersayang kan? Tak rugi pun....

1 comment:

Dy said...

Wah...Kimi nyenyak dalam sling tu yer...senang mama dia nak makan. Nak lepas tangan kejap pun okay..hilang penat kejap.