Tuesday, April 14, 2009

New Addictions

My princess ada hobi baru sekarang..photography and also online games....hmmm..pantang jumpa kamera, semua benda nak dicapture...tp kalau pun kamera takde pun kat depan mata, she'll find it....tau jer nak ambik kt mana...

Masa awal pembabitan, gambar byk yang blur but from time to time makin improved...you go girl! here's some masterpiece....many things from diff angles....




Lagi satu, Yahoo online games...introduced by babahnyer...Then,dia terdiscover this one games...minat sangat ler dia...nak tau apa?Jom layan....


Ni lah games nyer....New York fashion designer...hmm...sesuai sgt ler ngan dia. Dalam games ni,kita boleh pilih satu fashion house dalam satu2 masa....ada 4 fashion houses .Then we select 3 models out of 6 models yang ada(semua model perempuan shj), then kita kena pakaikan pakaian ikut function yang dah disetkan, e.g Classy,Casual and Professional... kena mix and matchkan from accesories,top and bottom and also shoes...
Lepas tu, makeupkan mata,bibir...dan jugak pilih gaya rambut yang sesuai..



Next step,kena buat fashion show... judge akan nilai dan bagi markah ikut bintang from1 up to 5 stars.
Walaupun my princess tak reti baca, ada gak fashion yang dipilihnya dapat 5*...hehe...


Saje, gambar tambahan...hobi biasa yang diteruskan...

6 comments:

adenium said...

ambik gambar tuh....petanda awal untuk jadik blogger..hehehe

ohbukan said...

ituler pasal, like mother like daughter..hehe

zOe said...

leh la geng ngan aunty bee ni ..jadi playmate main diner dash ker ..cooking dash ker..fashion dash ker..hehe ..

tapi part amik gambar tu dah ada skill tu ..nice angle

ohbukan said...

nanti asik berebut ngan dia komputer ni, dahlah tv dia conquer..asik kartun dia jer..haha

dune's_heritage said...

hahaha..dah nampak talent princess ko ni nak ikut cam mama dia..creative bab touch-up and grooming nih..ehehehe..

ohbukan said...

azu: skang dia dah start photoshop lak, babah dia ler yang ajor...