Friday, April 3, 2009

Mentadak mentaduk macammana aku tido?

Masa kecik-kecik selalu tangkap mentadak mentaduk atau dalam bahasa omputihnyer Praying mantis dan tanya sambil berlagu...

mentadak mentaduk macamana aku tido
...?
then kalau nak tya pasal gaya tido org lain kita sebutlah nama org tu...

mentadak tu mesti buat gaya macam2 setiap kali kita tya....walaupun tau benda tu bukan betul pun, tapi tetap terhibur...sekarang susah sangat nak jumpa mentadak ni....

Tapi sebenarnya bukanlah aku nak bercerita pasal mentadak ni, tapi saja nak share aksi tido my princess ni haa....
Tergelak aku sengsorang menengoknya, malam tu dia tido lewat so, bila dah bangun pagi....mintak susu sambil landing kat sofa dulu...

5 comments:

BaiDuRi said...

..hehe..tak jatuh lak tu..err..masa mel ngadungkan Pichah dulu ada buat gaya camni ker??hehe..akak masa pregnan ke Mimi, bila nak bangun tido je, mesti buat gaya mcm tu..(pecah rahsia dah ni!)..ntah la..rasa lega sangat, bestnya rasa mcm menggeliat..asben akak dah phm sgt..kalo tak buat gaya tu, dia plak tanya..huhu..hhmm..lps tu dah klr Mimi, slalu la jgk nampak aksi-aksi sebegitu time dia tido.. ;)

ohbukan said...

pose gitu tak penah lak saya buat, tido terlentang atau ngiring jer.....hmmmm..i kenot imagine akak buat pose gitu..cuba demo sket kak, dengan perut boyot pun boley ek nonggeng gitu....hebat...haha

Dy said...

Woit...itu tandanya orang kata...ada cacing....itu tidur menonggeng....

zOe said...

haha pichah tido gitu yer ..ikut mu ker mel..seingat aku takde lak ko buat pose gitu masa kat kd dulu hehe ..princess mu tau ker mu tangkap gambar ni ..tak ngamuk dier abis cun tu

ohbukan said...

bee: that day jer dia tido gitu, maybe too sleepy, takdan nak luruskan badan..setau mel, myself and babahnyer tak penah lak tido gitu..haha