Friday, April 3, 2009

The mighty kimi

Selalu lepas mandikan kimi aku tuam2 badan dia, sapu minyak angin utk baby...terlentangkan dia..sapu-sapu perut, terlungkupkan dia, sapu-sapu belakang dan kaki...Adalah satu hari tu, asben dok tengok...masa aku terlungkupkan si kimi...asben aku tegur....uih macam body builder ni kimi...pastu dia snap2 gambo....ni lah the mighty kimi..hehe





8 comments:

Little Angels said...

Dapatkan pelbagai pilihan pakaian berjenama & berkualiti untuk si comel anda di LITTLE ANGELS!

BaiDuRi said...

ari tu dtg x nampak ketul2 ni..hehe.

Borgeeb said...

Mak aiiii... sedapnya badan kimi...bakal lelaki gagah ni..

ohbukan said...

kak sima: aritu tercover dalam baju so tak nampak, posisi pun kena betul baru nampak..hehe

Dy said...

Kimi ni takder ler berat sangat lagi..tapi padat betul body dia ..tu yg berketul jer nampak... geram ...nak geget budak Kimi ni...meh sini ...aunty gigit.

faridfaridah said...

woooo..mantap kimi neh!!jeles tgk gmbar mkn2 tu.patut muka i ada..uwaaaa :( jaga2 kimi, aunty zebra nk geget...larik cepat!! kimi nama penuh apa neh??

ohbukan said...

chik dah:nasree hakimi namanyer
aunty dy: nak gigit tang mana tu?

chik dah said...

waaa..soft ja nama...sejuk nk sebut..baguih2!!