Tuesday, April 7, 2009

Cupcakes fever...

Thanks filiz for nice and yummy CupCakes. Aku order 2 set, satu tu mintak delivery ke rumah on 30 March aritu, my princess dah lama dok sebut kek barbie, so, aku try order cupcakes ni and another one..nak buat surprise ke along and anor yang celebrate besday last feb ngan last march, lambat bagi kek sebab aritu celebrate makan benda lain.

Cute sangat cc animal garden tu tapi aku tak berpeluang tengok live, mintak filiz delivery ke rumah mak...my sis, along ngan anor kata comey sesangat, sayang nak makan.

This one pulak aku ceduk kat http://sweetyyummiecupcake.blogspot.com . Credits to filiz and her hubby...didn't get his name..apapun, definitely lain kali nak order lagi kat dorang.

A gift for Family

Order from Meliza that was still in confinement...2 set but delivered on diff date...
1st set for her sweet lil daughter... All edible and the picts as requested by Meliza...


MelizA minta edible Ben10, Princess, Chelsea, barbie ...

2nd set was for her sis..belated birthday and surprise delivery done by hubby... thanx dear hubby..berjaya mengheret mengular jap dr office..hehehehhehe...





SaNGAT senang deal ngan Meliza... Short discussiion and done!!Hope u love those 2 sets ordered..kebetulan sangat the theme dgn Feruz (previous post)...so prepare the flowers serentak...


4 comments:

itangmanih said...

huhu...santek nya cuppies itu...brape rm mel?

Ms.Lilies said...

rasa dia kaw x mell?

Dy said...

Kalu cantik gitu sayang nyer nak makan kan...

ohbukan said...

kak mareld: termasuk delivery RM50.
mimi: rasa sedap, aku beli rasa coklat
kak dy: mmg syg nak makan