Friday, January 23, 2009

My new sunglasses

At last, setelah ku tunggu 2 minggu, siap gak sunglasses aku neh, sepatutnya 9 Jan aritu dah siap, tapi dorang tersalah letak lense without tinted, lor, sunglasses apa takde tinted, jadik spek biasa jerlah, so adik kedai tu kata next week nyer...14 Jan aku gi lagi, tak siap gak lagi..." Lagi 2 hari siap kak...." iyolah ekau...

So, today, aku gi lagi..nasib baik dah siap..kalau idakkk...ish...aku beli murah jer, ada sale 50%...tapi....casing bagi brand Bonia punya, alasan adik kedai tu, casing Esprit next week baru sampai, ish.....budak ni....dia kata leh mintak lagi casing tu nanti...yeah...akan ku tuntut, tapi casing Bonia ni nice gak, i'll keep it for my collection... :P

This is my new Esprit sunglasses, (dengan casing yang lain "mak" lain "bapak"-lain brand) lawa tak?


5 comments:

adenium said...

cantik... jeles nya...nak gaks....

chik dah said...

mel..cam i punya ja...esprit gak...uhuks!! sama taste lah kita.

ohbukan said...

kak sida: mai2..kita perabis duit meng'vogue'kan diri....

idah: betui ka sama? mujur taste bf tak sama..heheh

Dy said...

Samolah tu..taste boipren...senyap sunyi jer laki-laki mu..muehehehehhe...

kita nak beli gak...tapi nak brand lain...ELLE ler....takmo samo taste ngan mu...n mu....

ohbukan said...

alaa...kak dy dengki tu idah..haha, betui gak ek kita dapat laki sunyi-sepi haha