Friday, August 21, 2009

Happy 4th Birthday my Princess



Isnin lepas (17 August 2009), genap 4 tahun umur my princess...celebration dibuat 2 hari sebelum tu, sabtu 15.08.09...mula2 tak plan nak buat birthday party pun, tapi cupcakes dah lama tempah, tempah kat supplier cupcakes biasalah...filiz. Thanks filiz, puas hati sgt dengan cc u tu....


Biasanya celebrate besday ngan family jer tapi kali ni sajerlah nak buat simple party tapi in short notice, just invite few friends...pada yang tak dijemput, kalau ada rezeki, lain kali akan dijemput...jangan kecik ati tau...ni kita testing testing 1...2....3 jer... Si feesa excited sangat sangat bil;a mention kawan2 nak datang especially kawan2 skool dia lah....haziq, deeja n hadi yang dah lama tak jumpa...


cupcakes princess theme (http://sweetyyummiecupcake.blogspot.com) cuteeee sangat...



beli sikit party pack goodies dari wan (http://wans-party.blogspot.com/)

Bab menu lak, asalnya nak buat kuew teow sup lah..itulah..inilah...tapi end up...mee hoon sup, fruit cocktail, green apple salad, goreng chicken ball and fries...sebabnya??? plan nak ke Pasar Malam dekat area rumah jumaat tu tapi...hmm..risau pulak sebab H1N1 tgh mengganas dan kebetulan lak time tu asben sakit tekak..so, semua list barang tak dapat dibeli...so..end up dgn apa yang sempat dirembat kat Gi*nt on wednesday tu jer lah...

Frust jugaklah sebab menu mcm tak best jer, anyway..thanks kengkawan yang sudi datang yer dengan hadiah (yang disambar dan terus dibukak oleh my princess...ampun yer mmg dia takleh tahan dgn hadiah, hadiah orang lain pun dia akan sibuk nak 'tolong' bukak kan...)
tetamu yang datang...

Pastu aku ada plan nak buat treasure hunts utk bebudak, tapi start kul 3 lebih dah mula bunyik guruh...hmm..camno nak sorok treasure neh, nak buat kat laman, so tak jadik ler...ropa2nyer sampai sudah tak ujan pun, mendung jer....alahaii....satu lagi ke'frust'an...end up just give away the small gifts yang dah dibungkus2 tu...hope the kids like it...



Hadiah yang aunties, uncles and frens kasik..mekasih semuaaaa....

4 comments:

filiz said...

Thanks Mel ordering from us...
Filiz tak sempat lagi nk upload gambar..nanti dah upload..filiz bg tau yer..byk lagi pending entries...
thanks juga bagi goodie bag kat Adam..sampai today dia still pegang Thomas tu....

ohbukan said...

filiz: akan order lagi di masa depan, insyaAllah...thomas tu fridge magnet..hehe...glad adam likes it..

zOe said...

cute la cuppies tu mel ..pichah dah officially jadi lil princess lah ni..happy belated birthday!

ohbukan said...

tq aunty bee...