Thursday, August 20, 2009

At the age of 30... at last....

Hmm...mesti sumething wrong ngan nbook ni or browser aku, takleh lagi nak upload ghambo, ish tarak best lor..

apapun...aku nak kabor..Aku dah LULUS test kete semalam...huhu....syukur yang teramat...nanti aku citer the details later..

akhirnya..itulah test paling mengerikan aku...wakaka...

5 comments:

Kak Dy said...

BRAVO....BRAVO....WOWOWOWOWOWOWOWO....dari Senior Lady Driver yg telah lulus ujian memandu di usia 17 thn. tak sangka diriku dah 17 thn memandu upanya.... dah plan nak drive kereta apa ni???

Kak DY said...

rupanya ini le yg dok gedik nak bgtau tu yer...heheheheh

ohbukan said...

mekasih...mekasihhh..hehe....drive kete dok ada dululah, tahun depan baru tukau kot...asben dah rembat 206...next week kot dpt...

zOe said...

muehehe terlambat laks aku baca blog mu ni mel..yeahhh at last..bravooo..kena kasi standing ovation ni ...so sekrg dah ada lesen mu kena on d road tau drive..jgn perap lesen tu kang lelama lagi payah nak drive balik :P

ohbukan said...

yup bee, definitely kena drive sendiri ke opis la ni