Monday, July 18, 2011

Team Building

Baru balik dr ber'team building' kat gambang semalam...hari ni...huarghhhh....badan letih2 sengal sengal lenguh lenguh, ramai kawan2 opis ponteng arini, tak laratlah tu....hehe...aku mai opis walaupun sgtlah berat nak bangun pagi tadi....gambar dan storyline nanti akan menyusul later...oh yer..aku dah memalukan diri sendiri, dengan menyanyi karaoke depan kawan2...terpaksa....huhu...confirm,certified, karaoke is so not for me...kak dy ngan kak su tau....sebab aku dah penah try, not my thing, sgt tak merdu nyanyi, takat nyanyi utk hiburan sendiri bolehler, dalam bilik air....hehe....

2 comments:

Dy said...

Tak kiro den nak ajak gak karok...tunggu idah balik

ohbukan said...

kak dy: kalau sanggup bernanah telinga, ok jer..den balasah yo....haha...