Tuesday, June 14, 2011

Pengepit...

Hehe...last saturday wedding cousin asben, kat Sendayan,Seremban..nice housing area...bunglo setingkat...tanah keliling rumah lapang...pagi tu pulak kebetulan mendung, berkabus...walaupun dah dkt tengahari, nice sgt, mcm kat cameron lak rasanya...asben ditugaskan jadik pengapit..huis, tak sesuai betui, anak dah dua..kasik canlah org bujang lain kan...hehe...tapi, nak buat caner, tadak cousin muda belia yang available, jadik pak turut eh jadik bidan terjun jerlah asben..

Opssyy...tadi lariks ke bawah jap...bangunan bergoyang...kawan2 yang lain ada rasa tak? tapi bergoyang tak kuatlah...manalah gempa tu ek? smlm kat NZ kan...bukan area dekat2 sini...tak semua orang rasa tapi khabarnya, awal pagi tadi dah jadik sekali, orang kat J*A kat parcel C semua turun bawah... 














 Pengapit ni i punya tawww....ada lak mak cik berkenan...haip...anak dah dua cik...


1 comment:

Dy said...

nak sms tipon tinggal umah...kak dy pun rasa gegaran tadi..tanya opismet yg tgh tgk laptop kak dy ni buleh dia tak rasa..