Tuesday, June 14, 2011

Mee Wantan Dry



Cubaan buat wantan dry adalah berjaya, sbb? sebabnya mek pichah makan banyak...penting tu sbb dia memilih makanan....buat sup gak...sup simple yang amat...tapi tak guna mee wantan, guna mee telur..asalkan rupa ada, dah...bantai...
Makan wantan mee ni teringat kak dy yang suka beli wantan dry kat foodcourt So*o...

2 comments:

Dy said...

kih2..dah ingat tu tak reti nak hantar sikit kt ahkak nih dek non???

Lama tak makan...yg sogo tu gak menepati tekak ..cuba rasa tempat lain tak sama rasanya...

Book Charms said...

haha..dah habis dibedal kami kak dy, masak utk dinner, ni pun gambo lama, lupa nak post sini