Wednesday, June 15, 2011

Aku tak tahan...

Apa lah pulak yang aku tak tahan, aku tak tahan nak gelak kuat2 baca blog kelako kak sen*uk, malangnya bila baca kat opis, kena control yang hamat gelak & tawa ku...
time stress konpem hilang sat...dapat divert perhatian sendiri...haha..nak try baca? jenguk sini....curik baca dari link kat blog kak dy...heheh
tapi baca takleh selalu, kurang iman aku nanti...haha...dan WARNING, kalau tak suka, jangan baca tau...skang abru aku letak gak link ahkak tu kat blog aku ni ha..belah kiri tu yer...

2 comments:

Ms.Lilies said...

hehehe...dulu aku slalu baca

Dy said...

hahahaha...giler kelakar kan kak senduk tu...dulu kak dy selalu gelak sorang2 pasal kelakar giler...khatamkan dari awal...memang serius kelakar...pilihan gambar pun kelakar.