Monday, December 27, 2010

HD

Kalau sebelum ni citer pasal QWERTY, kali ni nak citer pasal HD plak..yelah, menda2 ni yang tengah in skang kan...HD..High Definitions...HD untuk kamera, HD utk TV, HD untuk Contact lenses..ecetras ecetras....tapi kan, sebelum benda2 HD yang ada skang wujud, untuk lebih 30 tahun dulu dah ada dah HD ni tau

Tak percaya..? macam ni, masa aku basuh pinggan kat umah mertua aku semalam...aku jumpa HD ni...hmmm dan aku terfikir....ohh..mak ngan abah lagi lama dah ada HD....tapiiii.....bukan HIGH DEFINITION laaa...HAMIDAH DAUD...haha...kalau tengok kat pingan mangkuk kenduri mak mertua aku mmg ada HD, dan mak abah pun dah kawen lebih 30 tahun, so HD dorang lagi lama dari HD skang....kan....kan....kan...

Sila jangan marah dengan ke'poyo'an aku today dgn ke'poyo'an entri kali ni...hehe...aku sedang 'gilakan' sesuatu yang berwarna merah jambu...erghh...tak boleh tido dibuatnya.....tulungggggg.....

2 comments:

as a.k.a axa87 said...

ooo gitu lak citer HD ni..so far x pernah jumpa lagi pinggan mangkuk hamidah daud ni.. nanti nak check la pinggan mangkuk mak akak

ohbukan said...

kak aza: check jgn tak check, itu limited edition, kat pinggan mangkuk dorang tulih ngan marker pen...tima kasih lah sbb baca entri merapu sy tu..