Tuesday, September 14, 2010

Aidilfitri 2010

hencem tak anak bujang ai....elok pulak dia posing gitu, mcm nak nyanyi nasyid jer dik...
Raya tahun ni turn beraya di klang dulu, lepas semua dah balik solat raya, bersalam-salaman, bermaaf-maafan, agih2 kan duit raya, zrasss balik KS mengunjungi atok....kaler tema tahun ni purple....  
Bersiap2 on raya ke dua nak beraya kat batu 9 pulak
Baju ni ler kena tunggu setengah tahun baru siap...mujur muat lagi dan chantek jahitannya, tapi....idakler nak ngantor lagi dgn tailor itu, hazab mak nyahhh....tak kuasa....

4 comments:

Bidadari said...

untung org bandar... raya tak yah nak jem balik kg jauh jauh sampai 8 - 13 jam baru nak sampai...

selamat hari raya mel..
ana9k lelaki mu ensem

ohbukan said...

kak has: hehe..ituler...tapi takpe, balik kg jauh2 lagi feel raya dan lagu sudirman balik kg boleh nyanyi sekuat hati...

Dy said...

baju pichah ni sama ngan mel kan??? Dah klon mama dia nampak....hihihihi

ohbukan said...

kak dy: ituler baju yang sepatutnya pakai tugeder2 masa kenduiri kawin adik ipar bulan 3 dulu tu, design jer lain sikit..mujur ler muat lagi budak tembam ni pakai