Tuesday, October 13, 2009

Tribute to Idah & Ruby


Dearie Frens...

Kitaorg kat sini miss u gals...since tak dpt nak ber FB lagi kat opis, since blog pun mcm takut2 jer nak di update kat opis ni...YM apatah lagi...lama dah berkubur...
So, here's my msg to you...

Idah : Pls update blog hang..takyah letak gambaq dulu pun takpa...

Ruby: Bak meh coach seketui...heheh..jom berblogging laks...

Sekian, terima kasih.


Dari diriku yang sangat keboringan dan frustrated since surat transfer masih dgn Penda*tar, lambat betui nak fwdkan..sebulan lebey dah weiiii....

(Ihsan: Google...hiks..)


4 comments:

Dy said...

Itulah...idah.............apa jadi maajun itewww....hang tgh pulun makan dan mengganas ker?

faridfaridah said...

owhh..my sedara2ku..akanku update blog terchenta secepat mungkin..maajun mantop baru sampai minggu lepas..tp den x p amik lg..cmna nk mengganas??mmmm...mel,bos syg x bg tukaq kot..2012 lah tukaq tugeder2...hihihi rindu sedara sesoping smua owwhhh!! :) kat sini geng sopingku adalah lakiku..bayangkannnn

Aku_Lois said...

try terjah http://facebookproxyserver.com/ klu lepas.. hari tu mengetest kat sini lepas je.. huhuhuh..

zOe said...

woo mel i miss u too ..and all of u at imatec. .aku bru lepas baca posting ko dpt transfer tu . mmg sayu kan nak tinggal intan bk ni yer la tempat mula2 dipijak setelah menyandang title penjawat awam ni . dari mu single mingle sampai dah beranak 2 :P .pjg epilog kisah hidup kita d imatec tu hehe..

but changes is good too for us to grow professionally and personally ..do embrace it ..best of luck to you at your new place ..mana tau kita akan berjumpa lagi di suatu masa ..buat reunion geng2 imatec