Thursday, October 15, 2009

Akhirnya...buah yang ku tunggu itu berguguran jua...

Alhamdulillah...syukur....

Semalam dapat panggilan dari Kak As*ah, J*A, dia bagitau....aku dapat transfer....huhuuuu...ke mana? Kementerian Per*anian...fuh...debar laks rasanyer...bila? Next monday, 19 Oktober 2009....wahhhh...very the fast pulak hek? takpelah..apapun, doa ku Allah makbulkan...
Last week baru folo up kat admin, belum keluar pun surat tu dr bilik Pen*aftar, tup...tup...ptg semalam dpt surat offer..syukur sekali lagi...

Tapi di sebalik kesyukuran tu, terselit jugak rasa sedih...sedih nak tinggalkan tempat pertama yang aku jejak sebagai penjawat awam...tempat aku timba pengalaman suka duka bekerja..kawan2 yang sangat best....dan macam2 lagilah...tapi apapun, utk perkembangan kerjaya dan jugak minda dan jugak skills aku, aku mintak diri dari sini...

Banyak nak kena setelkan ni, esp. pindah barang (again...???????) lemah betul bab pindah randah ni....aku baru jer habis pindah dari bilik bawah ke atas ni, haa...setahun proses perpindahan tu..hahah..sungguh tak senonoh kan...iyolah, pindah masa aku membuyung tahap kritikal dah masa tu..sebab pindah randah tu aku pun terberanak awal...haha...yo yo ooo jer haku neh....

Eh, oklah, nak gi carik kotak jap...nk letak brg.....bye, kang sambung lg syahdu syahdan erk...

5 comments:

faridfaridah said...

jgn sedih2 mel..nnti jumpa kawan baru...huhuh menguatkan reason untukku ke putrajaya lepas balik ni..kita dating kat alamanda plak nnti yek..doa bagi kak dy pun cepat dpt ke sana...aminn

Filiz said...

posting kat mana? putrajaya ker?

Dy said...

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....surat den posmen salah hantar kut.....kuikuikui...

ohbukan said...

idah: aminnnn sama2...

filiz: yup putrajaya....kot2 terjumpa you nanti..hihi

kak dy: takpe,kita per'ketat'kan doa...hihi...statement Dr. M....

adenium said...

sedih gak.... emm tapi dtg2 lah ke sini... dtg kursus..heheheh