Friday, October 30, 2009

Naik stage...

Jeng..jeng..jeng...satgi aku akan naik stage..last naik stage is few months ago, sebab dapat APC..hihi...mau dpt anugerah lagi ka ini pagi? Idakler...perhimpunan bulanan is today, nak introduce pegawai baru sajer...ish..ish..pakai tumit 4 incin today, jgn berdebuk depan KSU udah..pakai baju pun blink..blink....hahah (itu semua tipu belaka...sila jgn percaya)..pakai kasut biasa ku ngan baju yang dah siap iron since last week..sarung sajer..tudung pun sarung sajer yang match yer....


Khabarnya PBI di opis lama pun today...amacam Kak Dy?


Malam tadi kimi demam..huuuu...nak ponteng kerja today tak dpt lak sebab semlm dah mc sakit mata, lagipun cc dah sms semalam tya today mai keje ke dak sebab kena naik stage tu ler...oh Allah...Ya Allah...sembuhkanlah anak ku segera...jauhkanlah dari segala penyakit yang memudaratkan...aminnnn ya rabbal alaminnnn

3 comments:

Dy said...

JAdi nyer gambar Mel kuar kat skrin di Intan....Mel plak catwalk kat Putrajaya...hehehehe patut buat vc ni. Leh sama2 tgk.

zOe said...

muehehe..glamer mel ..maner gambar..aku teringat lagi gambar gemuxx ku dlm fail pekerja intan tu ..muahaha

ohbukan said...

kak dy: ituler pasai, tadak vc sbb pakar vc dah pi U.S

bee: tadak gambar..kalau yg kat intan tu mestiler gambo dlm ez-xs tu