Thursday, October 15, 2009

Aku pun dah tak tau perasaan aku..

Gembira???? Happy??? Of course aku hepi sebab yang dicita kan jadi realiti..tapi...sedih syahdu pun ada, bilamana memikirkan nak tinggalkan kawan2 dan office yang byk bagi kesan dalam hidup aku.....

Tadi ngadap big boss sat, bgtau nak keluar, alamak sekali dia terus bergenang air mata dan sebak sekejap takleh nak berkata2..aku pun serba salah...sebenarnya ada satu misi yang masih belum selesai and she need few ppl including aku utk buat misi tu, tapi since aku nak pegi dah...maybe kena carik2 gali replacements new officers yang ada sekarang lah...sedih gak tgk sbb macam tgk mak2 kita nangis kan, mesti sedih sama rasanya...aku pun dah lost words nak cakap....my big boss nangis...huhu...aku buat her cry, she said she can't stand perpisahan...yess..me too....rasa guilty sikit pun ada gak..mcm tak kenang jasa lak...hmm..what to do kan? sometimes we have to think abt ourselves...(statement nak sedapkan hati sendirik..)




7 comments:

Ms.Lilies said...

dun wori mell...
u did a rite thing..
ko pun berhak hepi2kan diri gakkan hehehe

Aku_Lois said...

welkam 2 da club.. jgn lupa reunion 2015.. (ke lama sgt lg) hehehhehee

adenium said...

mel... semoga tempat baru lebih ;agik cemenrlang nya....

Mama_anggun said...

i also got this feeling masa nak transfer masuk I*TAN dulu...yer la first time pindah...nak jumpa kawan2 baru...ntah ok ke idak...

tp alhamdulillah...all i got is u all...very wonderfull friends ever!

zOe said...

ul do fine anywhere mel..selamat yarrr! silap2 big boss pun sekali join mu transfer no? hehe

Dy said...

Itulah su...kan ke untung dapat jumpa kak dy yg VOGUE....kehkehkeh.

Sodih le Mel ...tak sempat dirimu tatapi baju kebaya oren jumaat ni...

Kak Dy ni lagi sodih tak bergerak kemana lagi ni...hihihi tapi peduli apakan....kak dy tetap je hepi bersama Uolls...

Semoga Mel berbahagia di tempat baru bergossip sambil bercangkung di belakang kaunter ...hihihihi...(join dorang tu yer)

ohbukan said...

mimi: yalah, hopefully pilihan yang tepat lah..

kak lois: huhu...2015 dah makin 'matang' kita time tu kan

kak sid: mekasih dan aminnn

kak su: huk..huk...sebab u all wonderful tu yang sedey nak tinggal

bee: thanks bee...bersama2 kita buat sejarah kat intan ek...melepak suite asrama itu...haha...org lain tak merasa tu

kak dy: huwaaa...sib baik sempat tulung sibuk pilih2kan utk kak dy, dapatlah ku tgk masa kak dy testing cuma masa testing baju belum basuh..heheh...