Monday, June 29, 2009

Wedding @ Dewan DBP

wedding cousin ni on 20 jun 2009 lepas, tp baru sempat upload, sila layan yer...


"mengumumkan...ketibaan mempelai...."pengacara majlis cilik (bolehlah berduet ngan mama nanti jdk mcee mana2 event, kita buat bisnes event mgmt ek, dik)


"Eh, ada media ambik gambar, pose sikit kt mic..."

tadaaaa...pengantin yg diraikan...(?????)

kakak posing ngan umi cu nyer...


Sebenarnya pengantin dah hbs sesi berphoto...kami plak sibuk2 bergaya kt pelamin...kasik can lah kan...dulu ms kawen kami tadak pelamin, tgk pelamin ni cantik sgt, simple but nampak mewah and elegant....

4 comments:

Dy said...

cantik kan pelamin tu...simple tapi elegan. awat tadak gambo pengantin

ohbukan said...

tulah kak dy, pengantin dah turun takhta, kami yg sampai lambat tp teringin gak nak posing2 kt pelamin...

Dy said...

Pengantin dah makan beradap ler tu...simple camni bestkan tak serabut gitu....buleh tak kita nak buat gini ....anniversary gitu...huhuhuhu....leh sanding lagi.....yahuuuuuuuuuu

ohbukan said...

silakan kak dy, ms anniversary ke 15 ke...