Thursday, June 11, 2009

Happy Anniversary...

Hmm..member2 opis semua bz kat PICC for NICT 2009, kalau aku tak cuti skang aku mesti involve gak....kak dy kata nama naik jadik emcee sesi seminar tu...sesi kecil2an lah..tapi dah cuti...mintak mahap lah ek...tak merasa aku kumandangkan sora kat dewan PICC...

Nilah nak citer pasai hadiah anniversary aku...
Hehe...bila anniversary nyer? dah lepas...last week tp memandangkan skang br dapat update....nak share gak kat sini..apa yang aku dpt dari asben TERCHENTA....mekasih abang, muahhhsss...


aku bukannyer biasa guna phone canggih nih...aku mana reti beli phone mahal...semua phone aku sebelum ni tak cecah pun RM 500...last year punya hadiah anniversary pun phone gak, kami beli sepasang, pun regenyer RM498 se....hehe, al maklumlah aku bukan minah gajet....tapi lepas asben guna smart phone few months ago, mcm best lak tgk tekan2 kat skrin, cucuk2, taip2 ngan pen, nampak mcm ada style jer...wekeke...Hj zack dah lama pakai phone gini, kak mareld pun..hehe...



Asben "rasmikan" dulu phone tu...

3 comments:

sato17 said...

aiyark..... syioknya k.mel... sy pon dok tgh aim henpon tuh..henpon lama dah rusak.. :p nampaknya leh wat club nokia5800 kat imatec neh..ngehehe..

Dy said...

Hepi Aniverseri.

ohbukan said...

yalah jujie..mari beli...dah cheaper skang akak dpt RM 1299...

Kak dy: tq2..