Tuesday, December 22, 2009

A walk thru Tani Walk

Kalau dulu, kat IN*AN ada IN*AN street, la ni ada Tani Walk..kih..kih..kih...baru naik dari berjalan2 beberapa round kat bawah....jalan ngan Kak Dy tau, kat sini pun kami masih kekalkan hobi lama tapi tak dapat sekerap dulu, masing2 dah busy, nak2 puan dy yang dah jadik ketua unit, banyak meeting nak kena chair tu..ngeeee.....kak dy, gud luck for meeting in english tomorrow na...

Beli apa? kerepek tiga bungkus, nasik tomato, manicure set for my sis....tu jer? yup..tu jer? baiknyer diriku today..pi nak cuci2 mata dan mmg plan nak grab food jer...tapi tadi ter'minat' kat one blouse, nampak mcm free size, bab free size ni biasanya tak muat for me, kecuali cutting besor...sib baik budak yang jual tu sudi nak try sbb dia pun biasa pakai baju sesaiz dgn aku..try2 kat lengan tak dpt masuk lah beb...cancel..save duit ku..hihi....

1 comment:

Dy said...

Eh..bukan esok meeting in english...esok tu cakap tamil heheheheh....alamak dup dap dup dap....kul 5 dokek dah ni nak balik....dgn debaran dihati