Thursday, December 24, 2009

Small reunion

Tghari tadi dapat jugak jumpa few of frens yang dah agak lama terpostpone lunch date...janji di Saba', manusia sangat ramaiiii....food lambat sampai....air dapat time semua dah habis makan....huhu..

yang join, mimi dan anak-anak, azu ngan shekha...and also pichah and aku....sorry geng ajak korang makan kat tempat yang telah menguji 'kesabaran' kita....dua kali experience sebelum ni ok, time ni plak lambat giler...aku tak penah gi hari kerja....





Zara yang baru bangun tido....sian zara, sampai tertido tunggu food lambat gler...




Sebelum fetch azu kat J*A, aku ngan pichah pi beli tiket wayang dulu...bukan citer ni....
tapi yang ni...tiket kul 2.30pm

Disebabkan kelewatan yang amat dari pihak Saba', maka kami sampai ke cinema kul 3:30pm, pukul 4:10pm citer dah habis...jadikler kan.....janji dpt gak pichah tgk wayang, ni first time tau..babahnyer dah malu nak masuk lambat, setengah jam jer masanya, tapi disebabkan tanak membazir dan aku tanak hampakan pichah, kami masuk gak.....so, "Kakak nak tengok wayang lagi bila?"..."Hari Isnin.." dia jawab...wohoho...cm tau2 jer mama cuti lagi that day...tabi sebenaqnya dia ni suka sgt sebut Isnin, kalau tya pasal hari...mesti jawab Isnin..babah tya kenapa tak pakai krim rambut pun..dia jawab "Hari Isnin baru pakailah...."

3 comments:

Dy said...

Kak Dy dah mabuk dah makan nasi arab....dari hari jumaat sampai ahad...

dune's_heritage said...

malam td bwk heroes tgk princess..silap ar bwk heroes g tgk princess..alih2 amsyar cakap.."mama jom tgk citer lainla..."..sian dia keboringan..weekend ni nk bwk lg tgk alvin..

ohbukan said...

kak dy: mestid ah fasih cakap arab ni..ahlan wa sahlan

azu: lorrr...itu mamanyer yg nak tgk..kalau prince mesti nk tgk alvin & the chipmunks...heheh