Tuesday, May 5, 2009

Aku yang SS....???

Aku yang Senyum Sengsorang...?Aku yang Snap Sendiri (gambo2 ni) ? atau lebih tepat lagi....AKU yang SYOK SENDIRI....muahaha.








Kat mana dan kenapa aku ambik gambar2 ni? hmmm....kalau nak tau...sila tanya....kalau nak teka pun boley gak...tapi takde hadiah ditawarkan bagi tekaan yang betul...

10 comments:

faridfaridah said...

nk teka...nk teka...kt toilet!! n mel dh kurusssss!!!seriyess..muka dh kecut..

Dy said...

Woittt...tgh duk u'uk pun nak ambik gambar ker???

ohbukan said...

muahaha...betoii 10 markah untuk kengkawan...bukan kita tgh "bekerja" tunggu si pichah, dia suh "Mama, pandang belakang, jangan tengok kakak..." heheh sebab malu...so kita pusing tengok ke lainler tu...

idah: angle yang sesuai kot sebab tu nampak muka kecut tapi tang idung adalah kempis skit berbanding time pegnen kan...kan...kan....kuruih tu belum lagilah....iyah..iyah...tgh workout neh

Dy said...

Oooo Si Pichah yang tgh buat kerja yer.....cebuk sendiri ler kak woiii...dah besar....dah nak school taun depan...heheheheh

ohbukan said...

kalau dibior sengsorang dlm tu ntah hapa keje lak dia buat kang, main tisuler ituler ini ler...nak tak nak mama ler kena hadap dia..hehe...tapi tau plak dia malu...

dune's_heritage said...

wahla...nampak mell dah kurus...berjaya..berjaya...jelesss maaaa...

ohbukan said...

azu....kalau takat gambo leher ke atas takde maknanya nak dikatakan kurus, purposely tanak shoot kat bahagian lain....hehehe

BaiDuRi said...

..eerrr..ni mesti masa ejas gambo tu tarik memanjang..tu yg nampak kuross..hehe..

Borgeeb said...

tempat tu kalau tak salah macam kat IKEA je.. jenis toilet screen bulat2..

Idah, memang mel dah slimy...hidung pun dah kempes.. hehehehe

ohbukan said...

kak sima: photoshop kan ader...heheh

kak has: kalau org puji gini, kembang balik idung ni..hins..hins......mmg toilet ikea...