Thursday, January 27, 2011

Abis tu..? Caner..?

Manusia ni memang sangat-sangat susah nak dipuaskan hati...dah bagi, tak cukup, tak bagi, mintak, takde keje, boring, dah bagi keje merungut...

Hmmmm...kalau orang nak bagi kerja tu maknanya engkau tu masih dianggap berguna, kang kalau orang dah menyampah nak suruh, baru terhegeh2 tanya kenapa orang tak suruh..kau tau tak yang orang dah M.E.N.Y.A.M.P.A.H...????

Sorrylah yer, sekadar menjerit di blog sendiri di petang yang sejuk amat...motip? nak release tension sat....

2 comments:

BaiDuRi said...

ye setuju sgt2!! bila org bagi keje, dia kata asek2 dia..asek2 dia..mcmkita ni saja nak buli dia..kita bagi keje tu kat dia sbb kita tau dia berkebolehan buat keje tu..then bila keje tu bg kat org lain, byk lak komen dia bila org tu buat..itu tak kene..ini tak kene..huhu..tumpang emo..

Bidadari said...

gitu rasanye ye baiduri bila jadi boss...
mel.. sabor je la.. kat mana-mana pun ada org macam tu....