Wednesday, January 5, 2011

Tooth Fairy

Pagi tadi kakak bgtau, gigi kakak goyang dah..eh biar betul...gigi kakak elok jer, sebab mmg dari kecik paksa gosok gigi then dia pun mmg suka 'makan' ubat gigi tu..haha....aku tengok, ish, dah keluar gigi kekal kat belakangnya, tapi alignment tak sama..adess..nanti bertindan herot gigi tu....ni kena bawak dentist ni....dan dia sibuk pesan kat aku..."Bawak kakak g klinik gigi petang ni yer, mama" adess..kat area rumah aku mana der klinik gigi...ermm..nantilah kena carik...sebelum lagi besor keluar gigi bertindan tu...kang tak jelita anak mama yang chubby ni...hehe

3 comments:

BaiDuRi said...

akmal pun hari tu mcm tu gak..tau² gigi kekal dh tumbuh..risau gak berselisih tp bl gigi susu dh tcabut nanti gigi kekal tu susun balik..tp jgn biar lama sgt gigi susu tu..Terkini, gigi akmal tercabut time mkn pizza hut..huhuh..seb baik dh selesai mkn. Dia suruh tanam gigi tu atau letak bwh bantal..blh jadi duit katanya..sapa ajar ntah..

ohbukan said...

akmal tu pengaruh tv kot, ada citer kartun fairy odd parents, anak sy pun terpengaruh yang tu....mujur tak tertelan bersama piza..hehe

Dy said...

Den dulu tak bertindih gigi pung pasal rajin gi klinik gigi kt sekolah cabut gigi goyang....tapi herot jugak pasal gigi susu amatlah kecik comel..gigi kekal lak besar2....so tak cukup ruang dia nak membesar...Tq to braces sebab meluruskan gigi ku...hihihi