Tuesday, June 1, 2010

Anniversary Plan

This year, anniversary tak stay kat mana-mana hotellah kot..simple rasanya celebration tahun ni, this time nak ajak asben pi makan kat sini jer http://www.chocolatelounge.com.my


tengok gambor pun sangat menyelerakan..melelh ayaq liuq aku weeiii.....

memula ingat nak makan kat Halia S*me Da*by tapi masa jenjalan ngan geng aritu terjumpa kedai ni kat the curve...asben mmg suka coklat.... aku dah try aiskrim nyer yang berharga RM1 jer, sangat sedap beb.....refer posting aku pasal gath ngan geng kat the cur*e,

When the mommies had fun....


hadiah, dah tau nak belikan apa tapi asben belum jumpa yang betul2 berkenan....hadiah aku, in the making...heheh..next weekend baru pick up dari kedai....




4 comments:

Ms.Lilies said...

hepi eniveseri mell...
jadik gak ko ajak bos ko makan situ ek hehehe...

ohbukan said...

yup..hihi....

zOe said...

happy anniversary to you ..so any pics from the anniversary outing at the choc place? ker censored? hehe ..tak leh post nyer

ohbukan said...

zoe: mana leh censored kat open area...wakaka...gambor dlm phone, belum transfer...nak kuarkan kamera snap macam segan sebab kat situ waiter lagi ramai dari pelanggan....