Wednesday, April 7, 2010

To KLIA with Luv...hehe

Semalam dapat gak pi KLIA jumpa geng sesoping tegar yang dah dua tahun tak jumpa....huhu.....dari kejauhan terserlah kekurus keringannyer, yang sedikit menonjol cuma tang perut jer...

Rindunya kat minah sorang nih...sampai2 hugs bagai..heheh...jangan jeles yer kawan2 yang tak dpt join, nak ajak pun korang jauh sgt nak mai...apapun member kita tu akan available kat mesia ni till Sept 2010...sempat lah lagi kot nak menjenguk dia kat yan

Cadangan asal nak pi makan kat food court..sekali penjual ngan pemasak (err...tukang masak) semua yang pakai nandek kat dahi..apa kes...????? so, last pi KFC idamanku selalu....bedal ayam sorang 2 ketui, am @ KFC menu, itu jer pun yang ada....

2 comments:

zOe said...

kalau landing jer klia mmg nak menuju ke kfc jaa hasrat di hati ..lama nar dah tak bite into a juick hot & spicy fried chicken ..takpun ke burger king for the whopper ..kat sini masuk fast food dpt jeling2 jer la ..kalau order pun amik fish sandwich or vege burger huhu ..serupa tapi x sama! Idah kat yan till sept ka..xde turun kl dah? mcm tidak percaya saja :P

ohbukan said...

bee: tulah kan....tgk KFC macam nak terkam jer si idah...haha

idah kat yan till sept, after confinement balik sana, dia kata ada nak turun kl buat visa