Monday, April 19, 2010

My dream home

Huhu...kalaulah rumah ni jadik milikku...oh seronoknyerrrrr...semua nya nampak sempurna...the size, the layout, ciri2 idaman semua ada...siling tinggi, dapur luas....ada tanah sekeliling rumah...semi-d cluster....huhu...doakanlah kami dapat rumah kayak gini ek...aminnnn

5 comments:

sato17 said...

akak... nice! dah booking ke? showroom kat ner tu? mahai dak? dok mencarik umah gak ni... (*_*)

ohbukan said...

jujie: kat saujana putra....check out http://www.lbs.com.my/

itangmanih said...

hoho...santeknya...show house mmg santek..tp nnt kita beli,mesti kita ckp "nape x santek mcm show house ari tu ek?"..hehehe

ohbukan said...

kak mareld: mmg dah tentu gitu kan...kena ada duit baru dpt sama mcm show house, nak lagi best, dapat show house tu FOC...mcm dulu2 selalu ada lucky draw beli rumah dpt show house, tapi beli rumah nowadays, kitchen kabinet pun tak dapek...

Dy said...

eh..kekadang dapek jugak...hadiah.....kalu perumahan tu kat kawasan yg kurang laku...hihihihi...mesti byk hadiah dia bagi...air cond ler...tv lcd...kereta...wow...grill ...