Friday, August 5, 2011

Pertandingan...

Pagi tadi bukak emel, ada pertandingan ni

PERTANDINGAN ‘CORETAN KEMERDEKAAN’
SEMPENA SAMBUTAN BULAN KEMERDEKAAN KE-54
rasa mcm budak2 jer kan, tapi memandangkan aku mana pernah join menda macam ni sepanjang waktu bekerja...masa sekolah tu biasaler walaupun tak pernah menang kecuali sekali, pertandingan menulis HAIKU...tapi skang haiku tak pemes dah kan...

so kali ni aku nak join, saja suka-suka....asik mengarang dalam blog jer kan hehe....dan asik buat report, paper work ngan minit mesy...buhsan...

Merdeka..Merdeka...patriotik tak haku? walaupun bukan tanah tumpah darahku...tapi aku anak Malaysia...yeahaaa....