Thursday, August 18, 2011

Happy Birthday,Sayang...6 years old

17 August 2011, genap umur kakak 6 tahun. Mama cuti dua hari, selasa ngan rabu...selasa merayap ke jalan TAR, memula asben nak join bersopink, tapi last minute, tak jadik sebab ada keje....aku pilah lone ranger (macam ler tak biasa...haha)

Rabu, eh semalamlah, kakak request berbuka & menyambut besday nak makan meatball ikea...merangkak pi ikea ptg semalam dalam kul 2...angkut pak njang (adik aku) pi ikea ngan anak2...beli meatballs 75 ketul ngan karipap 18 bijik..heheh......sebahagian bagi untuk umah mak, sebahagian bawak balik...tak buka kat umah mak sbb asben keje, dan gak, dah plan nak celebrate kat rumah jer dulu...kek pun beli 2, saiz kecik jer, beli kat jusco...

Balik dari rumah mak berbekalkan tambahan menu, mee sup ngan kuih keria...:)












 Adik tengok kakak bukak hadiah, bila kakak bukak hadiah jam babah bagi jer...

huwaaargghhh....meraung..."Adik nak jam ben 10..."adessss....

6 comments:

adenium said...

happy birthday kaka picha....
semoga jadi anak yang soleh...

Dy said...

Eh..kenapa aunty Dy tgk kakak pichah dah kurus ler...hepi besday...

Ms.Lilies said...

hepi besday pichah :)

ohbukan said...

aunty sid: tq3...:)aminnn
aunty dy: haah, mmg semua orang tegur, dah kurus dari sebelum ni, hehe...
aunty mimi:tima kasih...:)

itangmanih said...

heppy bday pichah!!haah la dh selim...

ohbukan said...

aunty mareld: terima kasih banyak-banyak..(",)