Thursday, February 24, 2011

Merembes peluh di Pantai Remis

Sajer pilih perkataan dalam tajuk tu perkataan yang ada rima...bukan berpeluh pun, hangat jer, biasalah, tepi 

laut kan...Gambar dah lama gak...malas nk upload...

 
baby amira






























 Pak Long bagi tutorial kat kimi cara-cara mengopek kerang....anak aku ni suka lak makan kerang bakar, ikut mama lah tu
 
The twins affair..




















 Hantu lumpur...meraung kimi tengok..takut...








 Iyah...iyah...sesi melipat khemah yang paling susah nak dilipat, ambik masa dalam setengah jam baru berjaya....sampai 3 group yang berbeza of ppl baru berjaya lipat, nak bukak mmg senang, magic tent, nak lipat, hazab....











Monkey business...hehe..dah dkt kul 6pm, time kami nak gerak balik, monyet start mai, banyak lak tu..carik makan malam




4 comments:

adenium said...

kimi... bila dah besar...muka sama dengan kak pichah........

ohbukan said...

haah, kak..mmg sama...hehe

Dy said...

Ini percotian family in laws yer???

ohbukan said...

kak dy: idakler percotian pun, on weekend, pelepakan sbb tak stay overnite, dokek jo ngan umah mak mertua n pakcik makcik kat klang nun...