Wednesday, February 9, 2011

Happy birthday, sayang

Hari ni, 09.02.2011, genap 2 tahun umur kimi...



celebrate kat ner? kat rumah jer buat kecil2an jer ngan immidiate famili jer..mama, babah, kakak, adik ngan bibik jerlah (ops, bibik bukan immidiate famili tau...)

Mama dah tempah kek semalam kat baker's cottage, tunggu hujung bulan nak celebrate grand sikit ngan famili besar kami...celebrate sama ngan acik punya besday skali. Hadiah adik dah dapat aritu dari makcik2 pakcik2 ngan opah, mama ngan kakak pun dah bagi hadiah awal...Petang ni nak belikan satay gak, faveret adik...gambar nanti2 kami upload na, belum berlangsung lagi majlisnyer...hehe

Gambar...













2 comments:

Bidadari said...

happy birthday kimi... suka la kimi...dah pandai dah tu... apa itu birthday

ohbukan said...

kak has: tq aunty has, tak sabar dia nak blow candles semalam, terpaksa pasang balik sbb nak ambik gambar..haha