Tuesday, July 27, 2010

SKVE

Sebelum ni kan ada aku citer pasal SKVE ni, laluan dari Bandar Saujana Putra boleh terus ke area Serdang, terussss jer, view cantik, sekurang-kurangnya ada 4 tasik yang akan kita lalui sepanjang perjalanan. Tengoklah gamabr2 ni, kalau nampak tak cantik tu disebabkan orang yang ambik gambor tak pandai lah..tgh driving, bahaya woo...hahah.
Even turtle aku pun enjoy the view...

4 comments:

as a.k.a axa87 said...

tol berapa?

ohbukan said...

kak as: tol next month baru start, so tatau lagi berapa RM.

zOe said...

ni yg dr putrajaya tu ker ..tembus dr lcct? pernah gak teramik satu hiway dr sana menghala ke kl ..mmg lalu byk gak tasik bekas lombong kots ..and new housing area ..tapi tak sure nama apa..byk dah hiway baru ni

ohbukan said...

yang dr putrajaya ke lcct tu lalu highway dengkil tu bee, tapi tatau nama hiwaynyer..