Friday, July 9, 2010

Lemau

Dah bersawang dah blog aku ni..
Makin berlumut, makin berabuk
Huks..nak buat entry, bukan tadak point, bukan tadak citer..tapi...nak citer pun citer2 dah lemau, dah basi....
busy sikit lah...nak setel2 benda yang patut, before nak OUT OF OFFICE seminggu lebih start next week...aku nak pi mana ek?
Hehe...nak pergi berjuang...doakanlah aku berjaya yer...

3 comments:

as a.k.a axa87 said...

tu la.. lain kali simpan dalam tin dan tutup rapat2.. kan dah lemau..ehheehhe

ohbukan said...

tuler, tapi tak suka simpan dalam tin, nanti berkarat lak, kalau lemau, panaskan balik dalam microwave boleh ok balik..haha....

Ayu Zuraida said...

salam perkenalan...

ayuzuraida.blogspot.com