Sunday, March 22, 2009

First baby's day out

Fuh..akhirnya......semalam kami dah boleh pi jenjalan keluar...huhuuuuuuu..excitednyer aku ngan kakak (my princess)..masa aku bersiap-siap nak tukar baju, si kakak tanya, "Eh, mama ikut ke..?" Amboiii..soalan..mentang-mentanglah dah lama mama tak ikut dia pegi keluar, selalunya dia jer pegi kedai, pegi supermarket ngan babah dia....sabor jerlah..

Kami ke Mid*alley semalam, nak carik air ionizer/purifier ngan water filter...Si kakak memang melompat2 macam orang jakun, excited giler sebab dapa jenjalan..kesian plak aku nengoknyer...tapi itulah....kena ngikut dia jerlah, macam2 dia nak...tapi takdelah nak layan sgt sebab objektif mama ngan babah ke situ lain...

Akhirnya, kami tapau KFC jer...dan malangnyer satu set ayam 2 pcs yang hubby order tertinggal...so malam tadi, kakak tak cukup ayam goreng....tadok rezeki...

Ni, gambar budak2 dah siap nak keluar...


Babah suh kakak pakai jersi chelsea, mentang2 lah tgh musim dia layan bola ni ha...anak pun terpengaruh sama..
Small, dark and handsome..heheh....credits to Aunty Fizah and Uncle Roy for this adorable jump suit


Legging sponsored:credits to Aunty Dy

4 comments:

Dy said...

Waaa..dah debab yer Kimi....lawan kakak ..kulit ikut babah dia ni...tak ikut mama...

Best tak jenjalan dgn legging tu...heheheh...
Hadiah Mel lagi satu tu dari kengkawan ni sabar yer...dah beli tak sampai jer lagi...

adenium said...

wahhh...dah hensem kimi...

masviona said...

cantiknye baju baby tuh..hikss...hitam itu menawan tambah lak ngan wording dia tuh kan

ohbukan said...

aunty dy: ni komen kimi pasal legging 'Ia buat sy nampak seksi...and it keeps me warm..'heheh

kak sid: tq2..bila nak mai melawat kimi?

masviona: yup..black is beautiful...