Tuesday, March 10, 2009

"Saya cantik tak?"....Apa????!!! Yark! Dush....

Ada satu hari tu...anak sedara aku yang 6 tahun balik dari P*STI...then aku nampak seluar dia koyak kat kelangkang, koyak rabak sampai terjulur keluar bahagian yang koyak tu...aku tanya..."Ayip, naper seluar koyak tu?" Dia jawab...."Abang gocoh (gaduh dalam bhs kelate)"....

Esok paginya, lepas papa dia antar dia ke skool, ustazah bgtau yang semalam tu....dia tumbuk budak perempuan, lebam mukanya...Ya Allah.....bahaya ni, kecik2 dah samseng...dahlah lately ni tiap2 hari ada berita gangsterism.....ish, nauzubillah....peliharalah anak buah aku tu...

Few days later, adik aku mintak anak sedara tu ceritakan, apa jadik sebenarnya.....

Ayip pun bercerita....

Ada sorang budak perempuan tanya kat dia...."Saya cantik tak?"then Ayip jawab.."Tak..." Jawapan Ayip membuatkan si gadis tak puas hati, dia tumbuk kepala Ayip....dan disebabkab itulah Ayip balas balik dengan satu tumbukan di muka.....

Bila kitaorang taynya kat Ayip....gaduh lagi tak sekarang..Ayip kata tak..sebab dia dah mintak ampun dengan that girl dan dah kata dia cantik....hehe

Funny budak2 sekarang........

4 comments:

BaiDuRi said...

wakaka..kebetulan dengar kat era.fm tadi..kisah percintaan dari sekolah sampai ke jinjang pelamin. Ada sorang tu call cerita psl kawan dia, masa sekolah dulu kawan dia ni dgn sorang budak lelaki tu suka gaduh, sampai jadi kes mak bapak dtg skolah la..siap skali tu, yg budak lelaki ni sorok beg budak pompuan tu sampai setahun baru jumpa balik..last-last kawin..huhu..ada harapan ke Ayip dpt budak yang perasan cantik itewww

SuHaNa sHaRiF's Life.... said...

hahahaha, macam2 la budak ni

zOe said...

funny n cute ..ganas tul bebudak ompuan sekrg...tapi betul gak tu..kasi dushh sebijik bila org kutuk kite haha...boleh implement tak ni mel?

ohbukan said...

kak sima: takmolah budak perempuan tu, kecik2 dah ganas..

ana: ko lagi macam2 kes ngan bebudak ni kan?

bee: u try lah dulu apply kan, kot2 jadik...heheh