Monday, April 25, 2011

Pesta Buku 22 Apr - 1 Mei 2011

Walaupun la ni rata2 orang baca online books...online jurnals..online articles,tapi sesekali layan pesta buku 'physically' syiok oooo...Sabtu (23 April 2011) aritu berpeluang bawak anak2 ke Pesta Buku @ PWTC. Kami naik LRT dari BTR sbb nanti kat area PWTC susah parking..lagipun nak bagi kimi merasa naik choo choo train...Kalaulah tak bwk dorang, hari-hari lah si kimi akan tanya.."Pegi kedai buku, boleh mama?" Haha....sejak khamis since the first time babahnya bukak mulut nak g pesta buku tu dia akan tya setiap kali dia teringat...


 Adik beradik seronok dpt naik choo choo train
 Baru masuk dewan kedua mencarik buku, kiimi mengamuk, sebab rambang mata kot, buku diambik, nampak buku lain campak pulak...pastu end up semua tanak...kakak lah yang berjaya pau mama...fuh, semput napas, sebab gaji belum masuk laei...hehe..tapi demi pelajaran dan kegembiraan anak2, mam more than rela.. :p

 Banyak beli ana mulsim ni jer...

Dalam LRT masa on the way balik, stranded jap kat The Mall sebab hujan lebat. Eh, mata kakak mcm 'sesuatu' kan....erk...

1 comment:

Dy said...

Ishhhh...takat lak tgk mata si pichah....dah cam mata patung chucky...lariksssssssssss