Thursday, February 11, 2010

Kimi is 1


Sekejap jer dah setahun anak teruna mama ni....besday kimi 9 Feb aritu, dah belated dua hari baru nak buat posting....

memandangkan adik kecik lg, baru setahun, and keadaan dan masa yang tak mengizinkan, mama tak buat celebration..just packed few things, order CC from filiz, then hantar to taska...bagi kawan2 adik....

ingat nak buat makan2 ngan family gak, celebrate besday anor sekali, tp tgklah dulu camna..sibuk skang tak hbs lagi dgn rmk10...selagi tak submit ke EPU, rasa sengal jer kepala hotak ni, next week nak present ke Pak Menteri plak, hadoyaiiiii.....

today pun rasa tak sihat...berat kepala..since yesterday, rasa nak kedemaman... selesema...ergh...hate selesema...!

gambo cc kimi nnt akan ku upload...tengok ni, nak mengarang pun tadak idea...chalo dulu....

5 comments:

adenium said...

heppi burthday kimi...

BaiDuRi said...

Happy Birthday Kimi..dah start berjalan kah?

zOe said...

happy bday kimi! lepas ni dah besar sikit boleh la bully ur big sis hehe

Book Charms said...

tq aunties..kimi dah berjalan dah, start masa 11 bulan aritu...hehe..skang, asik nak berjalan jer ler....baru dpt 'kaki' lah katakan...

aunty bee: skang pun dah pandai berebut barang kakak....semua yang kakak pegang tu ler yang dia nak ambik

Mama_anggun said...

eppy besday kimi...sori la terlewat bangat wish...hehhee...

sgt sibuk la selagi tak abih RMKe10 nih...iskkk...

nnt dah dpt kaki...siap le berkejaran...ye mama...!!