Monday, January 11, 2010

Nasib badan ler....

Dulu...kat opis lama, nak lari dari kerja2 nontechnical....teringin nak develop IT skill, nak carigali balik bakat2 dolu2.....
Kemudian, dapat peluang tukar keluar.......bersyukur,
Sekarang...bila mai tempat baru, kena jadi Pegawai Tadbir....huwaaa......
Adakah sudah tersurat aku mmg orang management...?

Dulu...kat opis lama, dah lama sgt jadik setiausaha kelab, akhirnya dapat mengelakkan diri dari jawatan tu...bersyukur,
Kemudian, dapat peluang tukar keluar.......
Sekarang...bila mai tempat baru, pagi tadi meeting kelab, tercalon untuk Naib Presiden ngan setiausaha, but...end up jadik setiausaha gak.....huwaaa......
Adakah sudah tersurat aku berbakat jadik setiausaha...? (aku paling tak suka buat minit mesyuarat, dari dulu, kini dan selamanya....)

Dah nasib badan kan...tuah kah atau bala kah? apapun, wish me luck in everything yer...tgh nak carik skill handle human being ni...huhu....

1 comment:

Dy said...

Pasal Mel tersangat comel...ada ciri-ciri setiausaha...kuang kuang kuang...