Thursday, December 1, 2011

Kota Kinabalu (9-13 November 2011) Part II

 Ikan masin bergantungan di Pasar sebelah Pasar Filipin
 Penat seharian bersoping, singgah keyhepsee jap...let's grab Double Zinger Burger...yummy...
 My bosses yang ku heret bersama...

 Member yang kerja kat INTAN Sabah...walaupun dia dah tak ingat aku yang mana satu...aku pun samo..ingat2 lupa..tapi since dah ada kat sana, contact jerlah, mintak contact no ngan Bee...gigih si Md Tar ngan famili bawak kami jalan2 malam sebelum balik tu...pi taman air berjoget, Taman Perdana di tanjung Aru ngan pi pantai kat area situ gak...

Sesampai kat Perdana Park, dah closing, lagu 1 Malaysia...huhu
video 
Pi ngadap air terjun joget yang kecik lak, yang takde lagu... video

 
Menarik kan susunan buah2 dalam bekas tu...ada buah fresh, ada buah jeruk...


@ Pantai...

No comments: