Monday, May 9, 2011

Bling bling ke NOT Bling bling...?

Aku..nak yang bling bling sebab tetiba jer nampak lawa pulak kat showroom..
Asben..takmo bling bling, button jer cukuplah, takut mcm menunjuk pulak katanya...tapi barang tu untuk kegunaan kitaorang jer, bukan orang luar nampak pun..hehe..jadi..setelah berbincang, ni ler hasilnya..

Separa bling bling headboard katil kami...dua-dua pihak puas hati..

Ini katil pertama kami sejak kahwin, sebab katil sebelum ni hadiah kawen, abah buat sendiri katil tu....tapi katil kayu yang keras, dengan anak kecik yang lasak, dah beberapa kali cedera kena katil, kepala especially, maka babah ngan mama decide beli divan set bagi mengelakkkan kecederaan terus berlaku. Berbulan gak baru kami decide nak beli katil ni, dahler taste laki bini tak sama...pehtu dua2 choosy..haha...

3 comments:

~SaTo OrEo~ said...

hehehe.. pasni bebudak bleh antuk pala banyak kali sure tak sakit... jgn si hero dok mencongkil bling2 tu dah la.. :p

ohbukan said...

ituler jujie, dah ada cubaan mengorek bling2 tu..dan dah dimarah mama.....nak ajar anak menghargai....hiks..

Dy said...

Tak pe anak cungkil dan hilang ..mama nya ada byk bling2 leh ganti ...