Friday, March 25, 2011

SILA....

sila JANGAN jadi bos kalau tak reti nak buat kerja yang sepatutnya jadik tanggungjawab kau...
sila JANGAN jadi bos kalau meeting-meeting ngan pihak atasan ko wakilkan kat anak2 buah...
sila JANGAN jadi bos kalau tak bersedia nak menjawab soalan orang pasal kerja ko...
sila JANGAN jadi bos kalau nak mai opis, pum pang pum pang marah anak buah pasal disiplin, punch card, lewat masuk opis bagai tapi kau yang monteng memanjang...
sila JANGAN jadi bos kalau asyik nak makan gaji buta...
SILAKAN BERAMBUS....

sedap tak sajak aku?

Mode: stress tahap GABAN, tahap OTROMEN dan tahap POWER RANGERS...

Terima kasih kerana sudi membaca..PEACE NO WAR

6 comments:

Ms.Lilies said...

ini betul punya stress ni mell huhu...
sabo beb sabo

Dy said...

Sila jangan jadi bos kalau kau je nak bercakap..anak buah cakap kau cantas....heheheheheh...tambahan sajak

ohbukan said...

mi: tuler...semalam dah mengemas kat rumah, release sat

kak dy: jum, tambah lagi....

Anonymous said...

bom je org yg bawa kapal terbang tu, selesai...
tpi make sure anak2 kapal x kena... hihihihi..

ohbukan said...

anonymous: haha...hmm...who might this be ya?

Anonymous said...

kena bawa ke depan... lps 2 bru leh bom..