Wednesday, September 16, 2009

sambungan...

uiks...rasa mcm dah basi lak nk cerita pasal soping kt pkns aritu, dah hilang ghairah...ops...ermm..hasil rembatan ialah 2 pasang baju kurung utk my princess, sepasang baju melayu n 3 set bj tidur utk lil kimi, sepasang kurung cotton utk aku, ngan 2 lai kain pelikat utk asben...hmm..itu jerlah...plan asal nak belilah 3 pasang utk anak dara aku tu, tapi tak dpt gak bila dia mula buat perangai..nk beli kerepek pun cancel bila dia yg seberat 20.5 kg mintak pak njang nyer dukung, harus pengsan mamat tuh...

sekian saja laporan kali ini, si mkimi duk melalak ataih riba....next mission (fuh, mcm sempat lagi jer, nk carik chair pad ngan alas meja...kalau dapatler....) and oh ya...ride baru dah dpt...hehe

3 comments:

Dy said...

Hari ni nak pi Jln Tar kan ngan Bestari ....singgah Intan yer...kami tunggu kat lobby...

Mama_anggun said...

nak ituttt!!!

ohbukan said...

jalan tar masih kawasan larangan skang....tunggu sat2 lagi...tunggu clear H1N1 n also the crowd...