Monday, July 13, 2009

Appreciation shout out


Alhamdulillah....am officially the member of 3 series club (curik term mimi) today, and here I am, alive and kicking!

Terima kasih pada family and frenz yang wish happy besday to aku...tak berhenti2 lagi sms masuk since last nite, huhu, terharu....thru emails....thru facebook...thank u all, aku tau korang sayang aku...wuhuuu

Bulan Julai ni ramai yg rapat dgn aku celebrate besday, here some of it yg aku teringat sekarang:
1.besday arwah tok bak 4 jul,
2.besday mak 5 jul....
3. besday my best buddy since U, mimi 8 jul....
4. besday one of my bestfren ms sekolah menengah, rafisya @ syasya..11 jul (tapi dah lama lost contact ngan dia...miss her...setiap tahun 11 jul, just wish to her di angin lalu),
5. besday aku sendirik 13 jul..
6. besday abang aku 14 jul....
7. anniversary mak abah...31 Jul...
8. besday one of my loyal buddy gak since sekolah, Is...31 jul gak...

hmm....lupa lak...
9. ibu mertua pun celebrate besday in july...(tarikh lupe beb, huhu..menantu hantu neh..tapi hadiah dah ready)....
10. besday adik ipar yang kembar pun jatuh today, 13 jul.....

panjang listnyer kan....then kawan2 kat opis lagi ada gak....so bulan julai bulan membeli belah...hehe

aku beza ngan abg aku kurang 1 hari dari setahun....dia lahir on 14 Julai 1978...setahun lepas tu aku lak 13 Julai 1979...kitaorg dilahirkan kat tempat sejuk...negara yang chik idah merantau sekarang....kitaorg lahir kat Vancouver...tapi...muka melayulah....lahir jer kat sana..wakaka..dulu masa kecik selalu tya mak, makk...kenapa mata ija tak biru? haha...mak aku jawab apa tau? Mak kata..buat apa nak mata biru, nak jadik mata macam mata kucing ke? heheh...

Checklist hadiah aku:
1. Mak - done
2. MIL - done tapi belum bagi lagi, haritu jumpa hadiah belum wrap so hold dulu....
3. Elly (my bro) - done...dan special delivery semalam kami pi umah dia kata Ka*ang Ut*ma...hehe
4. for myself...ermm..belum jumpa yang nak lagi (tiap2 tahun aku akan belikan hadiah utk diri sendiri, selalunya belikan yang tak mahal pun, mcm mr bean belikan kad besday utk diri sendiri lak yek...hahah...bukannya tak dpt hadiah, asben, family and frenz ada kasik tapi sajer..aku pun nak menghargai diri aku sendiri dan dalam masa yang sama jugak nak ngabihkan duit sendiri..hahaha....no matter how small a gift is...it's so precious to me)

yang lelain...ermmm...sorry..tadak giftlah......aku hadiahkan doa dan ucapan jerlah ek...

oklah, tu jer...lil kimi sudah bangunnn.....byee....

5 comments:

Dy said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
MAKAN UBI KAYU
MINUM SUSU LEMBU
DAPAT NOMBOR SATU


HEHEHEHE ini lagu Hisham nyanyi yer....
masak apa hari ni..tentu spesel...kek abang nitham bwk dinner luar...keh3

Ms.Lilies said...

welcome to my club muehehehe....hepi besday!

LizMan said...

happy belated birthday ....moga dimurahkan rezeki..dipanjangkan umur.. and berkat hendaknye...

ohbukan said...

thanks semua...:)

adenium said...

mel.... bila nak ajak makan cake...heheeh