Thursday, April 5, 2012

Uhukk..uhukkk

Terbatuk2 aku masuk blog aku ni, berabuk setebal 3 inci, dengan sawang ya rabbi....fuhh...sesak napas duk sini...meh akak nak bersih2 kan sikit..sori lah wahai blog ku sayang, akak busy buat assignment ngan study...busy sangat (iyolah...)

Sejak jadik student balik ni, fokus mmglah dilarikan kepada study, pada requirements lecturer...assignment submission every week, setiap subjek ada projek..dgn ter paper, exercises yang tetiba jer dapat...workshops...presentation...baru sebulan tapi mmg sgt hectic jadual....apa pun...aku mmg dah set dalam ekpala...it won't be easy kalau sambung study, dgn otak dah lama tak study kan...tapi setakat ni, aku seronok sangat sebab salah satu impian aku dah tercapai..sambung MASTER nilah....

kelas cuma isnin sampai rabu, khamis and jumaat pulun buat homework...kekadang ada masanya jem gak rasanya otak especially bila ada benda2 lain nak buat, tapi so far, alhamdulillah..semua datelines masih dipatuhi, anak2 pun tak kacau sangat sebab dorang dah paham mama pun school...mama pun kena buat homework..sampaikan kimi selalu tanya, "Mama nak buat om-werk ke?"..hehe, yer sayang..jangan kacau mama tau...

Banyak nak updates dalam ni, tapi takdan atau pun bila ada masa, M besar mai, dan m kecik tak mai..(M-MALAS, m=mood)...

Oklah, till then..pada kawan2..rindu nak baca citer semua tapi nak bukak blog pun mcm tak sempat...skang beralih ke online journal....huhu....ilmiah sangat rasanya....baru pun blajo ada jurnal nak ceduk points utk term paper...sangat2 membantu.

Lepas aku sambung belajo ni, ramai gak kengkawan nak ikut jejak, mohon CBBP....asalkan ikut langkah aku yang baik, ok lah kan..jgn ikut yang tak baik...hehe...oklah, nnt i hapdate lagi tau...muahhsss....

2 comments:

mayangsayang said...

salam kenal... sprint cleaning ekk...hapdet jgn x hapdet

ohbukan said...

@mayangsayang: salam kenal..:)